stoer op toer

Logeren voor meiden

Logeren met een pgb WIz

Logeeropvang van meiden voor meiden vanaf veertien jaar

Behalve voor jongens bieden we weekenden voor meiden aan. Ook hier gaat het om jongvolwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Uiteraard zullen de meiden een net zo gezellig, leuk en uitdagend weekend beleven als de jongens. We vinden het cruciaal dat iedereen het met elkaar kan vinden. Daarom stimuleren wij onze deelneemsters om op een passende en positieve manier het contact aan te gaan en te onderhouden.

n
Activiteiten zoals koken & voetballen

Nieuwe vriendinnen maken & leren samen te werken

Je dochter krijgt bij ons de persoonlijke aandacht die zij verdient en krijgt de kans om zichzelf te ontwikkelen door middel van sociale interactie. Samen met elkaar de uiteenlopendste activiteiten ondernemen, dat is wat een weekend van Stoer op Toer kenmerkt. Hier volgen een aantal voorbeelden van onze activiteiten:

Stapsgewijs stimuleren wij de zelfredzaamheid van onze meiden door ze te blijven uitdagen op het vlak van sociale interactie. Voorbeelden daarvan zijn:

Kortom, wij leren de meiden hoe ze een gelijkwaardige vriendschap kunnen onderhouden.

De ideale balans tussen in- en ontspanning

Open communicatie tussen alle betrokken partijen

De begeleiders van Stoer op Stoer bewaken de balans tussen in– en ontspanning. We beseffen goed dat de weekenden voor de ouders net zo spannend kunnen zijn als voor de jongeren. Daarom staan wij voor een open communicatie tussen alle betrokkenen en houden we de lijnen kort. We vinden het cruciaal dat iedereen zich gewaardeerd, gezien en gehoord voelt.

Afbeelding van WhatsApp op om .. deba
IMG min
Diverse ophaallocaties in Noord-Brabant en midden-Nederland

Een weekendje weg of een buitenlandse reis

Een weekend weg met z’n allen vindt plaats in een bungalowpark ergens in het midden van Nederland. Zo zitten we centraal in het land en is een weekend Stoer op Toer voor de meesten haalbaar. Daarin wisselen we de locaties af, zodat vaste deelnemers zich zeker niet zullen vervelen. 

Die deelnemers kunnen zich trouwens optioneel inschrijven voor een buitenlandse reis (maximaal vijf personen per groep). We doen dan locaties aan in bijvoorbeeld België, Frankrijk en zelfs Portugal om de wereld van onze deelnemers steeds verder uit te breiden.

Je dochter een fijne tijd bezorgen?

Boek vandaag nog een kennismaking bij Stoer op Toer!