Logo Stoer op Toer Jongens

Logeren voor jongens

S
Logeren met een pgb WIz

Logeeropvang van jongens voor jongens vanaf zestien jaar

Bij Stoer op Toer bieden wij jongvolwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking een gezellig, leuk en uitdagend weekend samen met gelijkgestemden. We hechten er belang aan dat iedereen het met elkaar kan vinden. Daarom stimuleren we onze deelnemers om op een passende en positieve manier het contact aan te gaan en te onderhouden.

Activiteiten zoals koken & voetballen

Nieuwe vrienden maken & leren samen te werken

Je zoon krijgt bij ons de persoonlijke aandacht die hij verdient en krijgt de kans om zichzelf te ontwikkelen door middel van sociale interactie. Samen met elkaar de uiteenlopendste activiteiten ondernemen, dat is wat een weekend van Stoer op Toer kenmerkt. Hier volgen een aantal voorbeelden van onze activiteiten:

Stapsgewijs stimuleren wij de zelfredzaamheid van onze jongens door ze te blijven uitdagen op het vlak van sociale interactie. Voorbeelden daarvan zijn:

Kortom, wij leren de jongens hoe ze een gelijkwaardige vriendschap kunnen onderhouden.

Afbeelding van WhatsApp op om .. e
foto zwart
De ideale balans tussen in- en ontspanning

Open communicatie tussen alle betrokken partijen

De begeleiders van Stoer op Stoer bewaken de balans tussen in– en ontspanning. We beseffen goed dat de weekenden voor de ouders net zo spannend kunnen zijn als voor de jongeren. Daarom staan wij voor een open communicatie tussen alle betrokkenen en houden we de lijnen kort. We vinden het belangrijk dat iedereen zich gewaardeerd, gezien en gehoord voelt.

Diverse ophaallocaties in Noord-Brabant en midden-Nederland

Een weekendje weg of een buitenlandse reis

Een weekend weg met z’n allen vindt plaats in een bungalowpark ergens in het midden van Nederland. Zo zitten we centraal in het land en is een weekend Stoer op Toer voor de meesten haalbaar. Daarin wisselen we de locaties af, zodat vaste deelnemers zich zeker niet zullen vervelen.

Die deelnemers kunnen zich trouwens optioneel inschrijven voor een buitenlandse reis (maximaal vijf personen per groep). We doen dan locaties aan in bijvoorbeeld België, Frankrijk en zelfs Portugal om de wereld van onze deelnemers steeds verder uit te breiden.

S

Je zoon een fijne tijd bezorgen?

Boek vandaag nog een kennismaking bij Stoer op Toer!